Selecteer een pagina

LED verlichting zaadveredeling

Het juiste lichtrecept is van groot belang voor het ent- en kiemproces van plantzaden. Speciaal voor zaadveredelingsbedrijven hebben wij dan ook onze kennis van LED vertaald naar maatwerk LED armaturen met een zeer specifiek lichtspectrum. U geeft aan wat voor lampen u wilt hebben, hoe ze eruit zien en waar de verlichting minimaal aan moet voldoen. Wij maken vervolgens de lamp, verwerken de lichtbron daarin en verrichten een lichtmeting. Daarnaast maken wij op verzoek een besturing die ervoor zorgt dat de verlichting op aangegeven tijden aan- of uitgaat. Een automatiseringsslag die u enorm veel vrijheid en flexibiliteit oplevert.

  • Specifiek lichtspectrum
  • Lichtmeting
  • Ontwerp op maat
  • Automatische besturing aan/uit

 

Lichtmetingen

Daarnaast verzorgen wij lichtmetingen zodat u kunt zien welke kleur het licht (Kelvin) echt heeft: de echte kleurechtheid (CRI/RA waarde) en het lichtspectrum in Nanometer. Ook de PAR waarde kunnen wij meten waardoor inzichtelijk wordt in welke mate een lichtbron geschikt is als plant/fruit/groente groeiverlichting.

LED verlichting buiten en bijzonder

Bedenk het en wij maken het. Sterker nog, wij denken nog een stapje verder. Zowel op het gebied van materialen, technieken, onderhoud en creativiteit, als duurzaamheid, kwaliteit en budget. Dit maakt LDR-lighting een aantrekkelijke partner voor iedere opdrachtgever.

Buiten …

Zo hebben we in Dokkum alle parkbankjes voorzien van verlichting. We realiseerden de verlichting in een boom van het kinderoncologie ziekenhuis in Utrecht. En bedachten en maakten lampen voor een kerk, passend in hun originele glazen behuizing.

… en bijzonder

Regelmatig realiseren we lichtconcepten voor interieur- en reclamebedrijven. Zo hebben wij alle techniek en verlichting gemaakt voor het grootste Oreo display in Nederland. Het bekende koekje kan ronddraaien, waarbij er verlichting aan gaat in een Oreo bak en daarbij het correcte Oreo liedje gaat spelen.

Professionals in maatwerk

Wij maken alles zelf. Dus we zagen / laseren, lassen, spuiten en monteren, en maken zo precies de lamp die u voor ogen heeft. Met onze jarenlange ervaring, kennis van materialen en LED als expertise, laten wij design en techniek optimaal samenwerken. Zo komt uw LED verlichting maximaal tot haar recht.

 

Lichtmetingen

Daarnaast verzorgen wij lichtmetingen zodat u kunt zien welke kleur het licht (Kelvin) echt heeft: de echte kleurechtheid (CRI/RA waarde) en het lichtspectrum in Nanometer.

Contact

LDR-Lighting
Rijnweg 3
7081 AB Gendringen

T   +(31) (0)545 – 79 65 10
E   info@ldr-lighting.nl
I    ldr-lighting.nl

Bank           NL89 KNAB 0255.4938.78
K.v.K nr      52424316
BTW nr      NL002012579B60

 

 

 

 

7 + 5 =